Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Smaakmakers moeten nog even oefenen met juichen op wallpaper

Het was een roerige week voor Ajax, maar tegen Vitesse (5-0) leek het wel alsof de Ajacieden in ieder geval voor even een glimlach op het gezicht wilden toveren bij de supporters. Het spelplezier spatte ervan af, vooral bij smaakmakers Antony en Steven Berghuis.

10 februari 2022 - 10:51
Wpajavit800
‘Siri, hoe zit spelplezier eruit?’ © De Brouwer

Van Antony weten we inmiddels dat hij een flinke dosis samba bezit. De Braziliaan maakt menig Ajacied vrolijk met zijn acties op het veld, maar ook met zijn vreugdedansjes laat hij onze mondhoeken omhoog krullen. Precies dat konden we deze week goed gebruiken. 

Van iemand waarbij we dat spelplezier minder hadden verwacht, is Berghuis. Waar hij in Rotterdam nog met de nodige frustratie rondliep, daar lijkt hij bij Ajax helemaal op zijn plek. De klik met Antony is duidelijk zichtbaar, zowel op sportief gebied als buiten de lijnen.

Aanbevolen
Plezier spat ook van Ajacieden af in ons fotoverslag van Ajax - Vitesse!

We waren best benieuwd met wie Antony zijn doelpunten zou vieren nu David Neres is vertrokken, maar de Braziliaan lijkt met Berghuis een uitstekende nieuwe partner te hebben gevonden. Alhoewel, het duo mag best oefenen op samen juichen. We waarderen de poging, maar Steven moet nog wel even in de leer bij Neres.

Hoe dan ook, de blije koppen van Antony en Berghuis stemmen ons vrolijk. Zo vrolijk dat we er een wallpaper van hebben gemaakt. Deze download je via het linkje hieronder. Een prima manier om mee te worden begroet als je jouw mobieltje opstart, toch?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >