Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitverkocht uitvak steunt Ajax in Estádio da Luz!

Goed nieuws! Ajax wordt door 3250 Ajacieden gesteund in het uitvak van het prachtige Estádio da Luz van Benfica. Leden van Supportersvereniging Ajax verkochten het uitvak dinsdagmiddag uit, waardoor onze club volle bak wordt gesteund in Lissabon!

08 februari 2022 - 12:01
Benfica 1200
We kunnen niet wachten! © De Brouwer

Ajax gaat op woensdag 23 februari voor de achtste finales van de Champions League op bezoek bij Benfica. We zagen her en der al veel Ajacieden die een vliegreis boekten, inclusief de nodige hotelovernachtingen. Dat snappen we heel goed, want Lissabon is en blijft een toffe stad om in te vertoeven. Wij kunnen niet wachten.

De vrijgekomen 3250 kaarten voor Ajaxsupporters gingen allemaal over de digitale toonbank. De laatste 395 kaartjes verdwenen in de zakken van leden van SV Ajax, zowel met als zonder Europees uitrecht.

We kijken serieus reikhalzend uit naar mooie dagen in Portugal. Als het weer in de Portugese hoofdstad ook meewerkt, dan verwachten we een hele hoop gezelligheid rondom het duel van Ajax.

Aanbevolen
Eindelijk weer supporters in ons fotoverslag van Ajax - Heracles

Een nieuwe confrontatie met Benfica voelt sowieso vertrouwd, want de vorige ontmoetingen dateren immers uit sprookjesseizoen 2018/2019. Toen won Ajax in eigen huis met 1-0 via een doelpunt van Noussair Mazraoui in blessuretijd en was Dusan Tadic zijn gewicht in goud waard door de 1-1 te maken in Lissabon. Destijds betroffen het ontmoetingen in de groepsfase.

Het thuisduel met Benfica wordt op dinsdag 15 maart gespeeld. Dat is ná de afkondigde coronamaatregelen van de overheid die vooralsnog tot 8 maart gelden. Daarna volgt meer info over de kaartverkoop voor de thuisontmoeting met de Portugezen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >