Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Eindelijk weer supporters in ons fotoverslag van Ajax - Heracles

Het kippenvel bleef uit, maar voorafgaand aan Heracles-thuis (3-0) klonk tenminste weer applaus toen de Ajacieden het veld van de Johan Cruijff Arena betraden voor de warming-up. En dat was alweer een hele tijd geleden. Eindelijk hebben we weer een fotoverslag met supporters erin.

07 februari 2022 - 11:28
Ajax Foto 1200
Eindelijk weer echte voetbalbeleving in het stadion. © De Brouwer

De Arena werd maar voor een derde gevuld en natuurlijk willen we dat hok zo snel mogelijk ramvol hebben. Een derde is niet genoeg. Het stadion moet vol, maar toch waren we blij dat supporters de keuze hadden om erbij te zijn, nadat ze waren ingeloot.

Of zoals we hoorden op de tribune: “Het weer is guur, het bier veel te duur en het stoeltje zit krap, maar ik kan mij geen fijnere middag wensen.” De stilte werd doorbroken en het was fijn weer échte voetbalemoties te zien en vóóral te horen! De oeh’s en aah’s bij fraaie aannames van Antony klonken als muziek in de oren. Kun je nagaan als we straks gewoon weer met z’n allen naar het stadion mogen. Zoals dat hoort.

Aanbevolen
Scorende Taylor debuteert op onze wallpaper!

Voor nu hebben we de foto’s, gemaakt door De Brouwer. Daarop vooral aandacht voor supporters. Want zoals Nico Tagliafico al zei: “Zonder publiek verlies je het mooie van de sport.”

Klaar met foto’s kijken? Stem dan snel op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >