Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Scorende Taylor debuteert op onze wallpaper!

Kenneth Taylor mocht tegen Heracles (3-0) na 63 minuten invallen en schoot de bal twee minuten later venijnig achter doelman Janis Blaswich. Het was de eerste eredivisietreffer van de negentienjarige middenvelder. Dat verdient een debuut op onze wallpaper!

07 februari 2022 - 14:33
Wpajaher800
Scroll naar beneden voor de volledige wallpaper! © Pro Shots

Taylor werd handig weggestuurd op de linkerflank en kon tot zijn eigen verbazing als een vrij vogeltje de vijandelijke zestien binnen dribbelen. Er waren afspeelmogelijkheden, maar aangezien hij totaal niet werd afgestopt, besloot hij zelf zijn geluk te beproeven. Dat bleek een uitstekende keuze.

Het was voor de middenvelder mooi dat er echt gejuich klonk op de tribunes. Je eerste eredivisietreffer voor lege stoeltjes maken, is natuurlijk tof. Uiteraard waren er nog altijd veel te veel onbezet, maar we hoorden nu tenminste échte emotie op de tribunes. Die heeft de dolblije Taylor zelf ook vast gehoord.

Aanbevolen
Eindelijk weer supporters in ons fotoverslag van Ajax - Heracles

“Ik sneed naar binnen en was ineens dicht bij de goal,” zo klonk Taylor na afloop nog altijd verbaasd. “Ik had twee andere spelers kunnen inspelen, maar rondde het zelf af. Als je scoort, dan mag het.” Erik ten Hag was na afloop ook dik tevreden en stelde dat Taylor, als hij zich verder weet te ontwikkelen, een belangrijke speler kan worden voor Ajax 1.

Wij gunnen hem in elk geval een debuut op onze wallpaper. Fleur jouw mobieltje dus snel op met een nieuw achtergrondje. Met Taylor als stralend middelpunt.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >