Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke spelers zijn jouw uitverkorenen voor duel met Willem II?

Stiekem dwalen onze gedachten soms al af naar Lissabon, maar Willem II-uit is voor Ajax een serieus belangrijke wedstrijd om de koppositie in de eredivisie stevig in handen te houden. Welke spelers laat jij de klus in Tilburg klaren?

18 februari 2022 - 11:11
Klaassen Gravenberch 1200
Start jij tegen Willem II met Klaassen, Gravenberch of allebei? © AFC Ajax

De laatste Europese krachtmeting dateert alweer van 7 december vorig jaar en dus is het niet gek dat we als Ajacieden reikhalzend uitkijken naar de dubbele ontmoeting met Benfica. Toch moet de focus eerst op het competitieduel met Willem II.

Dat voelt misschien als een tussendoortje, maar zeker geen onbelangrijk tussendoortje. De ploeg van Fred Grim staat weliswaar vijftiende, maar in de eerste seizoenshelft zagen we het te vaak mis gaan tegen op papier ‘makkelijke’ tegenstanders.

Daarom zijn we erg benieuwd welke spelers jij het veld in stuurt. Start je met dezelfde elf namen die in Portugal aan de bak moeten of wil je juist enkele spelers sparen? Dat laatste biedt wellicht kansen voor talenten als Kenneth Taylor en Youri Regeer.

Mag Davy Klaassen opnieuw aan de aftrap verschijnen of is het nu toch weer de beurt aan Ryan Gravenberch? Ook voor het treffen met Willem II moeten er weer keuzes gemaakt worden. Erik ten Hag hakt uiteindelijk de knopen door, maar jij kunt hem alvast een handje op weg helpen. Hoe? Door jouw strijdplan met ons te delen!

Open snel de Ajax Life-app of download deze wanneer je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de uitwedstrijd tegen Willem II. Daarna is het een kwestie van je tactiek bepalen en een elftal Ajacieden selecteren.

Deel tot slot jouw opstelling via socials, voorzien van #tenhagself. Dan hebben wij weer iets om over te discussiëren. Vinden we leuk!

Dennis THE

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >