Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win mascotteplek bij NEC - Ajax in Nijmegen!

Ajax gaat op zondag 8 januari op bezoek bij NEC Nijmegen. Voor die leuke en vooral ontzettend belangrijke uitwedstrijd zoeken we mascottes van de Ajax Kids Club! Ga jij met ons mee naar Stadion De Goffert?

19 december 2022 - 08:56
Mascottes 1200
Als Ajaxmascotte kom je op bijzondere plekken! © De Brouwer

We zijn superblij dat de winterstop er bijna op zit. Waarom? Nou, dan kunnen we weer mascottes uitnodigen. Wat is er leuker dan Ajax achternareizen en in een vreemd stadion met jouw helden op het veld te staan? Wij kunnen het in elk geval niet bedenken!

Precies daarom is het goed nieuws dat we elf Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) blij mogen maken met een mascotteplekje in Nijmegen, waar op die zondag om 14.30 uur wordt afgetrapt. Voordat de bal daadwerkelijk gaat rollen, geven de mascottes de spelersopkomst een extra speciaal tintje.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak. We hoeven je vast niet uit te leggen hoe spannend deze wedstrijd voor Ajax is, want de strijd om het kampioenschap is volop gaande!

Om kans te maken op deze geweldige prijs, moet je wel het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met dinsdag 27 december meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje met alle info. Succes!

Prijsvraag: welke bij Ajax bekende speler bij NEC draagt rugnummer 22?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >