Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Train tijdens kerstvakantie als Brobbey met toffe Ajax Clinic!

Heb jij altijd al willen trainen als een échte Ajaxspeler? In de kerstvakantie kun je dat weer volop meemaken met speciale Ajax Clinics. Check snel het programma en profiteer van korting via de Ajax Kids Club en Ajax Jonge Schare!

12 december 2022 - 10:32
Camps En Clinics 1200
Heb jij je al ingeschreven? © Ajax Camps & Clinics

Hoe tof is het om dezelfde oefeningen te doen als Dusan Tadic en Brian Brobbey? Juist ja, heel gaaf! Daarvoor moet je bij de Ajax Camps & Clinics zijn. Deze organiseert Ajax speciaal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar oud.

De kerstclinics zijn uniek. Deze hebben namelijk een indoor- én outdoorprogramma. Naast een dag lang trainen, ontvang je als deelnemers een speciale bidon, een persoonlijk certificaat en eenmalig twintig procent korting voor aankopen bij de Ajax Fanshop.

Bekijk snel de website van Ajax Camps & Clinics voor meer informatie. Ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens én meiden. De camps worden in de kerstvakantie georganiseerd op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax.

Als lid van de Ajax Kids Club en Ajax Jonge Schare krijg je sowieso tien procent korting op de kerstclinic. Kijk dus maar snel of er iets voor jou tussen zit! Goed om te weten: uit alle leden die zich hebben ingeschreven voor een clinic, krijgen vier leden via loting een tof Ajax Camps & Clinics trainingspak. De organisatie neemt na loting contact op met de winnaars.

Ook profiteren van kortingen? Sluit je dan aan bij Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >