Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky zoekt mascottes voor Ajax - FC Twente!

Ajax speelt op zaterdag 14 januari (21.00 uur) de eerste thuiswedstrijd van 2023. FC Twente komt die avond op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Dit belangrijke duel wordt natuurlijk niet gespeeld zonder mascottes!

29 december 2022 - 10:24
Kudus Mascottes 1200
Gaaf! Samen met je helden het veld op. © De Brouwer

Heb jij zin om het nieuwe jaar op een toffe manier te beginnen? Dat kan! Doe mee aan onderstaande prijsvraag en misschien loop jij wel samen met jouw Ajaxhelden het heilige veld op. Een ervaring om nooit te vergeten.

Wat je kunt verwachten? Tegelijk met de spelers van Ajax en FC Twente wandel je vanuit de catacomben de uitverkochte Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij wel naast Jurriën Timber of Brian Brobbey! Nou, dan voel je jezelf een superster, hoor!

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Om kans te maken op deze gave prijs moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met dinsdag 3 januari meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Prijsvraag: met welk rugnummer speelt oud-Ajacied Vaclav Cerny bij FC Twente?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >