Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes beleven gezellige dag op Lucky’s Winterfestival!

De kerstdagen zijn in aantocht, maar onze mascotte pakte zondag al groots uit met Lucky’s Winterfestival! Vele Ajaciedjes beleefden een onvergetelijke dag in Afas Live. In ons fotoverslag zie je hoe feestelijk het allemaal was!

Door Jordy Haak
19 december 2022 - 13:37

Voor het eerst in de geschiedenis van Supportersvereniging Ajax organiseerden we een tof feestdagenevenement voor de hele familie. En wat was het leuk! Met besneeuwde bomen, talloze lampjes en onvervalste kerstliedjes zat de sfeer van de decembermaand er direct goed in.

De gratis kaartjes voor de ochtend- en middagsessie vlogen als warme broodjes over de toonbank, met tweemaal een vol huis tot gevolg. We zagen volop lachende gezichtjes, al vonden sommige jonge Ajaciedjes het ook wel ietwat spannend om met Lucky en de kerstman op de foto te gaan. 

Aanbevolen
Onze vrijwilligers zijn de echte wereldkampioenen!

Wat er verder allemaal viel te beleven? Er waren springkussens, trampolines en een dribbelparcours. Je kon met digitale Ajaxspelers op de foto, je laten schminken of een documentaire over onze mooie club kijken. Onze eigen karikatuurtekenaar Henri was van de partij en natuurlijk kon je een kijkje nemen in de officiële spelersbus van Ajax. En wat te denken van een heuse wintersleebaan?

Afijn, er was eigenlijk te veel om op te noemen. Onderstaande foto’s, geschoten door De Brouwer en Pro Shots, geven een aardig beeld van de sfeervolle en feestelijke dag. Dat geldt ook voor bovenstaande aftermovie!

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van SV Ajax? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >