Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Welke Ajacieden scoorden driemaal of vaker in eredivisie tegen PSV?

We kijken met gezonde spanning uit naar de topper tussen Ajax en PSV in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Ajacieden scoorden erop los in confrontaties tussen de twee clubs. Wie deden dat driemaal of vaker?

04 november 2022 - 11:47
Bergkamp 1200 (1)
Bergkamp krijg je vast van ons cadeau! © Pro Shots

Scoren in een topwedstrijd is lekker. Er zijn genoeg spelers die daarover kunnen meepraten. Toch is er slechts één speler die namens Ajax meer dan tien keer trefzeker was in competitieverband tegen PSV. Wie dat is? Die vraag leggen we nu juist bij jou neer!

We zoeken namelijk naar de Ajacieden die drie keer of vaker het net vonden tegen PSV. Dat mogen doelpunten in Amsterdam of Eindhoven zijn. Dat maakt niet uit. Wel gaat het puur om eredivisietreffers. Doelpunten gemaakt in KNVB-bekerverband of tijdens duels om de Johan Cruijffschaal tellen we niet mee.

We zijn benieuwd hoever jij komt! De opgave is serieus lastig, maar dat merk je snel genoeg. Je komt verrassende namen tegen en zult eveneens verbaasd zijn dat bepaalde spelers juist niet in de lijst staan. Ook gaan we ver terug in de tijd.

Je krijgt zeven minuten de tijd. Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >