Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ontgoocheling compleet in ons fotoverslag van FC Emmen - Ajax

Ajax zit in die klotehoek. Die hoek waarin spreekwoordelijke klappen vallen. Opdoffers zelfs. De 375 Ajacieden die per auto of bus naar Drenthe reden, snapten ook werkelijk niet wat ze kregen voorgeschoteld. Het laatste fotoverslag van 2022.

13 november 2022 - 08:52
Chagrijn 1200
Wat maken jullie ons nou, mannen? © De Brouwer

Ajax stond op zeker moment met 1-3 voor op De Oude Meerdijk, maar na negentig en wat extra minuten moest het genoegen nemen met een 3-3-gelijkspel. De wijze waarop de spelers de drie punten uit handen lieten kletteren, was ongelooflijk. Het leek bijna wel sabotage. De beschuldigende vingers gaan naar de trainer, maar ook de voetballers mogen zich flink schamen.

Aanbevolen
Taylor: ‘Deels onze schuld dat trainer nu zo onder druk staat’

De ploeg stortte na rust volledig in. Geen Ajacied leek meer te weten wat te doen. Een team stond er in elk geval niet. Wel elf lamlendige voetballers die maar wat aanklooiden. De thuisploeg zette z’n tanden er nog een keer flink in en werd daarmee beloond. Steven Bergwijn stelde achteraf ‘dat de spelers na rust geen idee meer hadden wat ze deden’. Nou, wij ook niet, Steven.

We zijn benieuwd tot welke conclusies de beleidsbepalers de komende weken komen. Voor nu doen wij even wat we altijd doen: het fotoverslag presenteren. Onderstaande platen zijn gemaakt door De Brouwer. Mocht je een stem willen uitbrengen op de Ajacied die volgens jou het minst slecht was, dan kan dat hier.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >