Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop NEC-uit

De winterstop is nog lang niet voorbij, maar toch blikken we vast vooruit. Ajax zet op zondag 8 januari koers richting Nijmegen voor het uitduel met NEC. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt in het Goffertstadion. Hieronder vind je alle info over de kaartverkoop.

01 december 2022 - 09:05
Verkoopnecaja800
Missen jullie Ajax al? © De Brouwer

De jacht op nieuw zilverwerk wordt in Nijmegen heropend. Als het WK erop zit, gaat de focus weer vol op het clubvoetbal. Onze ploeg moet in de achtervolging bij koploper Feyenoord, terwijl het de adem van PSV in de nek voelt. Ajax kan de steun dus goed gebruiken bij NEC-uit.

Er zijn 500 Ajacieden welkom in het uitvak van de Goffert. Een kaartje kost 29,22 euro. Hou er rekening mee dat er geen bussen vanaf de Johan Cruijff Arena rijden. Je kunt opstappen in Heteren, maar je ook inschrijven voor een van onze handige SV Ajax-bussen. Hou daarvoor onze busreizenpagina in de gaten. 

Rond NEC-uit gaat tevens een pilot van start. Na de verkoop komt een beperkt aantal autocombikaarten beschikbaar. Wens je hier gebruik van te maken? Dan kan de bestuurder een autokaart claimen na de kaartverkoop. De bestuurder doet dit voor zichzelf en tenminste twee andere inzittenden. Hij of zij moet middels een formulier ook de gegevens van de inzittenden doorgeven. Zij hoeven zelf géén autokaart te claimen. Meer informatie volgt op 14 december per e-mail.  

NL-plussers kunnen vanaf zaterdag 3 december om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna de NL’ers op zaterdag 10 december aan de beurt zijn, eveneens om 10.00 uur. Op woensdag 14 december om 23.59 uur sluiten de poorten van de digitale ticketshop. Hieronder vind je het hele schema. 

Tot in Nijmegen! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >