Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax met veel talenten op trainingskamp naar Marbella

De selectie van Ajax is onderweg naar Marbella voor een winters trainingskamp. 27 spelers stapten maandag in het vliegtuig naar Spanje, waaronder veel jonkies. Lucas Ocampos is er niet bij.

28 november 2022 - 10:31
Van Axel Dongen Trainingskamp 1200
Veel talenten, zoals Van Axel Dongen, zijn van de partij. © AFC Ajax

Alfred Schreuder moet het onder de Spaanse zon stellen zonder de internationals. Zij zijn met hun nationale ploegen actief op het WK in Qatar. De oefenmeester heeft dan ook een flink uitgedunde selectie. Om toch tot een volwaardige groep te komen, zijn veel spelers uit Jong Ajax en de jeugd aangesloten.

De oefenmeester heeft precies een elftal aan spelers tot zijn beschikking, die normaal ook deel uitmaken van de vaste kern van de A-selectie. Denk aan namen als Calvin Bassey, Brian Brobbey, Owen Wijndal en Francisco Conceição.

Spelers die opvallend genoeg ontbreken, zijn Ocampos, Lisandro Magallán, Kik Pierie en Sontje Hansen. 

Talenten als Christian Rasmussen, Amourricho van Axel Dongen en Kian Fitz-Jim waren eerder van de partij tijdens trainingskampen en mogen zich ditmaal wederom presenteren aan de technische staf.

Aanbevolen
Schrijf je in voor SV Ajax Feestdagenbingo! [VOL]

Daarnaast reizen er ook veel aanstormende talenten af naar Marbella. Zo is bijvoorbeeld de pas zeventienjarige Silvano Vos van de partij. Gabriel Misehouy, die onder meer in de Youth League en recent bij Jong Ajax zijn voeten liet spreken, mag zich eveneens laten zien. De volledige selectie die afreist naar Spanje, vind je hier.

Ajax verblijft tot en met zaterdag 3 december in de badplaats in Andalusië. De trainingen zijn besloten. Voor supporters die in Spanje verblijven, is het dus niet mogelijk de oefensessies bij te wonen.

De club is voornemens op de afsluitende ochtend een oefenduel te organiseren. Mochten hier wel supporters bij aanwezig kunnen zijn, dan maken we uiteraard zo snel mogelijk geluid.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >