Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Schrijf je in voor SV Ajax Feestdagenbingo! [VOL]

December is de maand van gezelligheid! Supportersvereniging Ajax maakt de feestdagen nóg leuker, want we organiseren weer een online feestdagenbingo voor leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life. Er liggen prachtige prijzen klaar, dus zorg dat je erbij bent!

28 november 2022 - 08:58
Svajaxbingo800
Het belooft gezellig te worden! © SV Ajax

Dit evenement is helemaal volgeboekt. We wensen alle deelnemers vast veel plezier!

Bingo! Misschien hoor jij het jezelf wel roepen als jouw bingokaart is gevuld. Je kan dan zomaar een thuisshirtje van Ajax hebben gewonnen, of een van de andere leuke prijzen die we hebben klaargelegd. We geven heel wat weg, hoor!

Deelname aan de SV Ajax Feestdagenbingo is gratis en exclusief voor leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life. We hebben plek voor 750 deelnemers. De bingo vindt plaats op donderdag 29 december. We beginnen om 16.00 uur en zijn rond 18.00 uur klaar. 

We mailen alle deelnemers uiterlijk 23 december de bingokaarten en een linkje naar de YouTube-uitzending, waar Lucky met twee presentatoren het evenement in goede banen leidt. Via de chat kun je aangeven of je bingo hebt gescoord. Alle verdere uitleg volgt per mail. 

Het belooft net als de vorige keer een onwijs gezellige boel te worden. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend. Aanmelden kan tot en met woensdag 14 december.

Dit evenement is helemaal volgeboekt. We wensen alle deelnemers vast veel plezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >