Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 4: win biografie Silooy, boek over WK ‘74 of nostalgische Ajaxkalender!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen. We hebben veel leuks in de aanbieding!

17 november 2022 - 08:59
Boekenal4 800
Misschien is dit boek straks van jou. © Pro Shots

In het vierde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerken. Als lid van SV Ajax maak je kans om een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

Allereerst maak je kans op Sonny Silooy, Ajacied. Gaandeweg werd het boek veel meer dan een bundeling leuke anekdotes. Sonny dook terug zijn jeugdjaren in en vertelde schrijver Mike van Damme over de moeilijke momenten als profvoetballer. Daarnaast geeft het boek een interessant inkijkje in de ontwikkeling van Ajax. 

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 4 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Daarnaast valt 74 te winnen, een lekker leesbaar WK-boekje richting het woestijntoernooi in Qatar, met 74 hoofdstukjes over het WK 1974. Herkenbaar voor de oudere generatie voetbalfans, vermakelijk en leerzaam voor jongere liefhebbers. Sommige ‘hoofdstukken’ beslaan slechts één pagina. Zo blijft het tempo er lekker in. 

Tot slot geven we exemplaren van de nostalgische Ajaxkalender weg. Wij mochten al even spieken en werden daar best blij van: ingekleurde zwart- witfoto's, Ajacieden in afgedankte Arsenalshirts in 1947, heerlijke retroshirtjes uit de jaren tachtig, old skool sfeerplaatjes van een uitverkocht Olympisch Stadion, de lichtmasten van De Meer en ga zo maar door. 

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 4 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de vierde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 8 december. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: hoe heet de officiële WK-bal?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >