Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Excelsior!

Waren jullie ook zo teleurgesteld na de nederlaag tegen Napoli? Ajax kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom hebben we een prijsvraag uitgeschreven waarmee je kans maakt op kaartjes voor Ajax - Excelsior.

06 oktober 2022 - 08:52
Jonge Supporter 1200
Ajax kan jouw steun goed gebruiken. © De Brouwer

Dat voelt misschien wat gek, maar voor de spelers is alle support momenteel welkom. Het is natuurlijk hartstikke belangrijk dat het duel met Excelsior wél wordt gewonnen.

De Rotterdammers brengen op zondag 16 oktober een bezoek aan de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 20.00 uur gaat rollen. Zit jij dan op de tribune om de Ajacieden aan te moedigen?

De Amsterdammers zijn meestal goed op schot tegen Excelsior. Daar houden we ons aan vast. Hopelijk valt er veel te juichen. Wij hebben vier setjes kaartjes klaarliggen. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op.

Het enige wat je hoeft te doen is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 11 oktober. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje. Succes!

Prijsvraag: uit welke Rotterdamse wijk komt Excelsior?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >