Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Wapper met speciale vlag bij Ajax - PSV!

We hebben serieus een fantastische prijsvraag voor je klaarstaan… Als lid van Ajax Jonge Schare maak jij kans op een plek op het veld als vlagwapperaar. Bij het thuisduel met PSV om precies te zijn!

25 oktober 2022 - 13:38
Vlagwapperaarajapsv800
Dit is een toffe prijs, hoor! © De Brouwer

Hoe tof! We mogen 15 vlagwapperaars (12 t/m 17 jaar) leveren voor de topper tussen Ajax en PSV. Je krijgt als winnaar ook nog eens twee kaartjes voor deze kraker. Eentje voor jezelf en eentje voor je begeleider.

Stel je voor dat je wint... Dan sta je in een vol stadion in de middencirkel. Het clublied klinkt, de supporters zingen, de spelers komen het veld op en jij mag wapperen met een speciale vlag... Pfoe, wat een avontuur!

Om kans te maken op deze superprijs, moet je het juiste antwoord insturen op onderstaande vraag. Dat kan tot en met zondag 30 oktober. Daarna krijgen de winnaars bericht.   

Prijsvraag: in maart 2012 won Ajax met 2-0 van PSV. Welke speler, die later minuten maakte voor Ajax 1, stond bij PSV in de basis?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >