Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Napels!

We mogen weer plaatjes met jullie delen van een awayday. Ajax strijkt neer in Napels voor de uitwedstrijd tegen SSC Napoli. Tijd voor foto’s!

Door Jordy Haak
11 oktober 2022 - 16:36
Hoofdfoto Napels 1200
Overal in Napels zie je Maradona. © Ajax Life

De ploeg van Alfred Schreuder wordt in Italië gesteund door 2200 Ajacieden in het uitvak. Een flink aantal is al neergestreken in Napels, waar het najaarszonnetje goed zijn werk doet. Met een temperatuur rond de 25 graden is het prima toeven op de terrassen, waar het bier al rijkelijk vloeit.

Napels is een prachtige stad, met een rauw randje. Ajax waarschuwde niet voor niets om voorzichtig te zijn. Wie zich aan dat advies houdt, ontdekt ook de mooie kant van de stad. Wanneer je ronddwaalt in de schilderachtige straatjes van de Spaanse wijk, merk je direct dat Napels voetbal ademt. Waar je ook kijkt, overal vallen muurschilderingen van Diego Maradona te ontwaren.

‘Pluisje’ is in Napels een legende. En hier weten ze maar al te goed hoe ze hun helden moeten eren. De voetballiefhebber kan zodoende zijn hart ophalen. We zien Ajacieden die een bezoekje brengen aan de nabijgelegen Vesuvius-vulkaan en ook het historische centrum is in trek.

Het balletje gaat woensdagavond om 18.45 uur rollen in Stadio Diego Armando Maradona. Eerst is het echter tijd om plaatjes te kijken, gemaakt door Ajax Life. Met de hartelijke groeten uit Napels!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >