Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaxpeuters en -kleuters maken pret tijdens Voetjebal met Lucky!

Wat was het een toffe zondag in Sportcentrum Hoogendorp in Amsterdam! Tijdens ons evenement Voetjebal met Lucky draaide het om spelletjes en plezier. We zagen alleen maar blije koppies. Bekijk de foto’s maar!

24 oktober 2022 - 11:37
Voetjebal 1200
Met een ballon kun je altijd leuk hooghouden! © Pro Shots

Lucky organiseerde weer een voetbalochtend voor de jongste leden van de Ajax Kids Club. Er is immers niets leuker dan plezier maken met leeftijdsgenootjes en natuurlijk je papa of mama!

Voetjebal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar, die het leuk vinden om actief bezig te zijn. Nou, dat laat Lucky zich geen twee keer zeggen. De vrolijke lynx trommelde meteen een flinke groep Ajaxsupportertjes op, om samen plezier te maken. Maar liefst 121 Debutantjes en Dribbelaartjes waren zondag van de partij in Amsterdam.

Of dat een beetje leuk was? Wij denken dat onderstaande foto’s genoeg zeggen! Lucky was natuurlijk ook van de partij. Niet alleen om mee te doen, maar ook voor handtekeningen en foto’s. Cool! En natuurlijk werd er ook gevoetbald. Met toffe Ajaxballen, die alle deelnemertjes daarna mee naar huis mochten nemen. Net als het behaalde diploma!

Klinkt tof, hè? Vonden wij ook! We kijken nu al reikhalzend uit naar een volgende editie. Maar voor het zover is, kunnen we met de door Pro Shots gemaakte foto’s fijn nagenieten van een geslaagde voetbalochtend!

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >