Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens en -meiden voor Ajax - Heracles!

De Johan Cruijff Arena is zondag 6 februari om 16.45 uur het stadion waar Ajax en Heracles de strijd met elkaar aangaan. Er wordt natuurlijk alleen afgetrapt als onze ballenjongens en -meiden van de partij zijn. Check snel onze prijsvraag.

20 januari 2022 - 11:38
Ballenjongen 1200
Als ballenjongen of -meisje mag je wél naar Ajax. © De Brouwer

Natuurlijk moet je wel lid zijn van de Ajax Jonge Schare om kans te maken op een plekje langs de zijlijn. Oh ja, en een beetje balgevoel is ook wel fijn, want jij bezorgt als ballenjongen of -meisje de bal snel weer bij de spelers als deze buiten de lijnen is geraakt.

Wil je meedoen aan deze prijsvraag? Snappen we, want wie wil er nu niet naar het Ajaxstadion om de bal terug te bezorgen bij Dusan Tadic of Antony? Meedoen kan tot en met maandag 24 januari. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Aanbevolen
Jordy scoort erop los met Berghuis op online Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi!

We gaan er vooralsnog vanuit dat deze wedstrijd zonder publiek wordt gespeeld. Als dat zo is, dan mogen begeleiders, ouders of verzorgers niet mee naar binnen. Dat is ontzettend stom, maar het zijn de regels waar ook wij ons aan moeten houden. Dus zorg – voor je meedoet – dat je mensen hebt die zo lief zijn om je te brengen en op te halen. 

Mocht de situatie rondom corona wijzigen, dan nemen we aanvullend contact op met de winnaars. Komt goed! Is alles geregeld? Mooi! Dan is het tijd voor het juiste antwoord op onze prijsvraag. Succes!

Prijsvraag: welke voormalig Ajacied draagt rugnummer 16 bij Heracles?

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu voor 14 euro!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >