Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #39: corona en met piepende banden naar Amsterdam

Vrijdag kun je luisteren naar onze eerste Ajax Life Podcast van 2022. Over het virus dat ook Ajax in z’n greep kreeg in de Algarve, over Brain Brobbey en over de tweede seizoenshelft.

06 januari 2022 - 12:27
Trainingskampeindeai1200
En het werd plots stil op het mooie trainingscomplex in Quinta do Lago. © AFC Ajax

Het waren drie geweldige dagen voor de Ajacieden in het zonovergoten Quinta do Lago, abrupt afgebroken op woensdag doordat vier spelers alsnog besmet waren met corona. De gehele ploeg (56 man sterk) vloog direct terug naar Amsterdam. Wat zijn de consequenties? Collega Jordy Haak was in Portugal en hij praat ons bij.

Naast het soms allesoverheersende virus gaan we het ook hebben over de verloren zoon Brobbey. Na slechts een half seizoen pakte de spits z’n koffers en kwam uit Leipzig terug naar de club. Gaat de talentvolle aanvaller de afwezigheid van Sébastien Haller door de Afrika Cup kunnen opvangen?

Over dat toernooi gesproken: de situatie rond Andre Onana, Mohammed Kudus en Noussair Mazraoui is al reden genoeg om de schuiven open te zetten en flink bij te praten in het nieuwe jaar.

Kortom, je moet luisteren, gewoon doen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >