Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nu het nog kan: Tagliafico op onze wallpaper!

Shirt in de broek, aanvoerdersband om de bovenarm en borst vooruit. Nico Tagliafico was na de rust tegen Excelsior Maassluis (9-0) de captain van een roedel jonge honden. Hij opende de score, maar wil Ajax ook verlaten. Daarom een wallpaper. Nu kan het nog.

21 januari 2022 - 09:05
Tagliafico 1200
Het Ajaxshirt staat Nico zó goed! © De Brouwer

Vertrekt Tagliafico ook daadwerkelijk deze transferperiode? Dat is afwachten. Feit is wel dat de Argentijn en publiekslieveling zijn rol als reserve niet meer zo goed trekt. Daar is ook bij Ajax begrip voor. Bovendien heeft Tagliafico al veel langer een zogeheten vertrekwens, maar die is gezien het gebrek aan speeltijd nog veel urgenter geworden.

De zaakwaarnemer van Tagliafico streek eerder deze week al in Amsterdam neer om te praten. Hoe nu verder? Napoli en Olympique Marseille zouden de Ajacied graag overnemen, maar de vraag is onder welke voorwaarden Ajax wil meewerken aan een tussentijds vertrek. Wat als Daley Blind wél om welke reden ook wegvalt...?

Aanbevolen
Tagliafico adviseert Ten Hag meer met zijn bankzitters te praten

Nou ja, goed, we gaan allemaal wel zien hoe het loopt. We waren in elk geval blij om Tagliafico weer aan het werk te zien tegen Excelsior Maassluis. Natuurlijk geen podium waar hij van droomt, maar daar zag je niks van. Hij opende op prachtige wijze de score en na rust kreeg hij de aanvoerdersband van de gewisselde Davy Klaassen. Om hem heen zag hij louter jeugdig talent.

Dat leverde onderstaande wallpaper op. Tagliafico zoals we hem graag zien. Het Ajaxshirt staat hem zó goed. Dat moet op je telefoon als achtergrondje niet anders zijn. Downloaden maar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >