Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Help Lucky! Wat wil jij weten van Steven Berghuis?

Lucky Lynx is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad vragen aan niemand minder dan Steven Berghuis. Daarbij kan Lucky best wat hulp gebruiken. Jouw hulp om precies te zijn!

27 januari 2022 - 10:31
Berghuis 1200
Berghuis is erg benieuwd naar jullie vragen! © Pro Shots

Berghuis is goed bezig bij Ajax! We zien de aanvaller met veel plezier in Amsterdam voetballen en dat vinden we leuk. Maar wat weet je eigenlijk van hem? Of beter: wat zou je graag van Berghuis willen weten? Je mag hem ALLES vragen wat je maar wilt.

Wie is zijn beste maatje bij Ajax? Op welke plek speelt hij het liefst? Welke posters hingen er vroeger op zijn slaapkamer? Wist hij altijd al dat hij voetballer wilde worden? Speelt hij wel eens Fifa op de spelcomputer? Van wie leert hij het meeste bij Ajax?

Aanbevolen
Volg Lucky en Ajax Kids Club via Instagram!

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar nu ben jij aan zet, want jij kunt dit natuurlijk veel beter! De leukste vragen leggen we aan Steven voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes, die eind februari op de deurmat valt bij onze leden vanaf 6 jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad, want zo hoort dat!

Stuur je vraag in voor donderdag 3 februari naar kidsclub@svajax.nl. Vergeet niet je naam en achtcijferige lidnummer te benoemen. 

Wil jij ook lid worden van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu slechts vanaf 7,50 euro. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >