Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan ons gloednieuwe evenement Voetjebal met Lucky! [VOL]

Debutantjes en Dribbelaartjes opgelet, want we hebben iets leuks voor jullie. Onze pluizige mascotte heeft een nieuw evenement bedacht, speciaal voor de jongste leden van de Ajax Kids Club. Voetjebal met Lucky! Wil jij daarbij zijn? Lees dan snel verder.

24 januari 2022 - 15:20
Voetjebalevenement800
Natuurlijk is Lucky ook van de partij! © Ajax Kids Club

UPDATE: Het evenement is helemaal volgeboekt.

Voetjebal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar die het leuk vinden om actief bezig te zijn. Je maakt kennis met voetbal, maar hebt vooral onwijs veel plezier. Tijdens Voetjebal met Lucky doe je een uur lang mee aan oefeningen, onder leiding van ervaren Voetjebaltrainers én Lucky.

Het nieuwe evenement is speciaal in het leven geroepen voor jonge Ajaxsupportertjes van 2 tot en met 5 jaar. Op zaterdagochtend 26 februari gaan we voor het eerst van start, in de Sporthallen Zuid (hal 2) te Amsterdam. Dat is dus al heel snel! Gelukkig is het dan voorjaarsvakantie. 

We hebben in totaal plek voor 124 leden van de Ajax Kids Club, verdeeld over twee groepen. De jongste Voetjeballers (2-3 jaar) zijn om 9.30 uur aan de beurt, gevolgd door de oudere kinderen (4-5 jaar) om 11.15 uur.

In de jongste groep kunnen 64 leden terecht, die ieder één ouder of begeleider mee mogen nemen. Het is de bedoeling dat hij of zij ook meedoet tijdens het evenement. Hetzelfde geldt voor de tweede groep, waar we plek hebben voor 60 Voetjeballers.

Houd er rekening mee dat ouders/begeleiders moeten beschikken over een coronatoegangsbewijs en dat het dragen van een mondkapje vooralsnog verplicht is.

Goed om te weten is dat we een vaste samenwerking hebben met Voetjebal, waarbij alle Ajax Kids Clubleden van 2 t/m 5 jaar 14 procent korting krijgen op een lesblok. Daarover lees je hier meer. 

Klinkt allemaal leuk, toch?! Wil jij ook bij dit gloednieuwe evenement aanwezig zijn? Vul dan snel het formulier hieronder in! 

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan evenementen en prijsvragen meedoen? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu vanaf 7,50 euro.

UPDATE: Het evenement is helemaal volgeboekt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >