Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Brobbey keert terug, scoort en mag gelijk op wallpaper!

Of de rentree van Brian Brobbey er eentje was waar we op hoopten? Nou, zeg dat wel! Als je meteen twee keer scoort in Utrecht en daarmee een belangrijk aandeel hebt in de overwinning (0-3), mag je wat ons betreft ook gelijk je rentree maken op onze wallpaper!

17 januari 2022 - 11:11
Wputraja800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Het was even de vraag of Brobbey direct in de basis zou starten. Aan de ene kant kent de spits het Ajaxspelletje als geen ander, maar ook fysiek moest Brobbey er klaar voor zijn. Dat leek in Utrecht geen probleem. In tegendeel zelfs. In de zeventig minuten dat hij in het veld stond, was hij twee keer trefzeker. 

Laten we trouwens niet vergeten dat Dusan Tadic maar weer eens twee assists bijschreef. Tuurlijk, Brobbey maakte de treffers uitstekend af, maar de passes op maat van onze aanvoerder mochten er ook zijn. We bestempelen hem niet voor niets als Koning Assist.

Aanbevolen
Ajax zet FC Utrecht ook stevig opzij in ons fotoverslag!

Goed, terug naar Brobbey. Alle ogen waren in Utrecht op hem gericht. In hoeverre kon hij ons de tijdelijk afwezige Sébastien Haller doen vergeten? Als je dan op deze manier antwoord geeft, is dat natuurlijk heerlijk.

Het is wat vroeg om te stellen dat Ajax met Brobbey goud in handen heeft. Er staan immers nog genoeg belangrijke potjes op het programma, waarin de teruggekeerde spits het ook moet laten zien. Maar het begin is er. En dat is fijn!

Wat er nog ontbrak aan de rentree van Brobbey? Zijn rentree op onze wallpaper! Geen zorgen, dat hebben we opgelost. Even het fotootje hieronder opslaan, installeren als telefoonachtergrond en voilà.  

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >