Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Aanvullende informatie kaartverkoop Benfica-uit

We hebben aanvullende informatie over de kaartverkoop voor Benfica-uit en de reis naar Portugal. Ajax speelt op woensdag 23 februari in het prachtige Estádio da Luz tegen Benfica. Dat alles gebeurt in de achtste finale van de Champions League met hopelijk heel wat Ajacieden in het uitvak.

28 januari 2022 - 16:29
Benfica 1200
We zijn gelukkig welkom in Estádio da Luz! © Ajax Life

We zagen her en der al veel Ajacieden die een vliegreis hebben geboekt, inclusief de nodige hotelovernachtingen. Dat snappen we heel goed, want Lissabon is en blijft een toffe stad om in te vertoeven. Wij kunnen niet wachten.

Er komen 3.250 kaarten beschikbaar voor Ajaxsupporters. De kaartverkoop start dinsdag 1 februari om 12.00 uur en de kosten per kaartje bedragen 37,50 euro. Bekijk hieronder het volledige verkoopschema, zodat je weet wanneer je eventueel aan de beurt bent om een kaartje te kopen.

Coronaregels voor je reis naar Portugal
Momenteel moet je rekening houden met de volgende coronaregels als je richting Lissabon reist. Let wel, dit zijn de geldende maatregelen zoals ons nu bekend.

Als je naar Portugal reist, moet je sowieso een negatieve testuitslag kunnen laten zien. Dit mag een negatieve antigeentest zijn die maximaal 48 uur voor vertrek is afgenomen óf een negatieve PCR-test van maximaal 72 uur voor vertrek. De QR-code van een dergelijke test moet je kunnen laten zien in je CoronaCheck-app.

Dus ook als je volledig gevaccineerd en/of geboosterd bent, moet je je laten testen voor vertrek. Kun je een herstelbewijs van maximaal 180 dagen laten zien? Dan hoef je weer geen test te laten zien.

Ook moet je een zogeheten Passenger Locator Card invullen, voor je het vliegtuig instapt. Daarin vul je allerlei informatie in, zoals vlucht- en stoelnummers, persoonlijke gegevens en je verblijfplaats in Lissabon.

Aanbevolen
Ajax gooit stadion van slot voor een derde publiek en gaat loten

Toegang tot stadion
Om de poorten van Estádio da Luz binnen te komen, heb je uiteraard een wedstrijdkaart nodig en moet je je kunnen identificeren. Verder heb je wederom je QR-code in je CoronaCheck-app nodig om aan te tonen dat je gevaccineerd, negatief getest of hersteld bent.

Een nieuwe confrontatie met Benfica voelt vertrouwd, want de vorige ontmoetingen dateren immers uit sprookjesseizoen 2018/2019. Toen won Ajax in eigen huis met 1-0 via een doelpunt van Noussair Mazraoui in blessuretijd en was Dusan Tadic zijn gewicht in goud waard door de 1-1 te maken in Lissabon. Destijds betroffen het ontmoetingen in de groepsfase.

Het thuisduel met Benfica wordt op dinsdag 15 maart gespeeld. Dat is ná de afkondigde coronamaatregelen van de overheid die vooralsnog tot 8 maart gelden. Daarna volgt meer info over de kaartverkoop voor de thuisontmoeting met de Portugezen.

Benfica Ajax Verkooschema V2

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >