Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - FC Groningen!

Ajax trapt op zaterdag 25 september om 18.45 uur in eigen huis af tegen FC Groningen. Voor dit toffe duel in de Johan Cruijff Arena zoeken we nog stoere ballenjongens en -meiden. Oh, en vaandeldragers zoeken we ook!!

09 september 2021 - 11:13
Vaandels 1200
Wil jij ook een plekje als vaandeldrager winnen? Doe snel mee! © De Brouwer

Wil jij een bijzondere zaterdagavond meemaken? Geef dan supersnel antwoord op de prijsvraag hieronder. Wie weet vertellen we jou dan binnenkort dat je één van de winnaars bent. Dat zijn leuke berichten om te krijgen hoor!

Wil jij Dusan Tadic een nieuwe bal toegooien als deze over de lijn is gegaan? Het is een belangrijke taak, want daardoor kan Ajax weer snel in de aanval gaan. Terwijl je scherp bent op uitgespeelde ballen, kun je natuurlijk ook lekker van de wedstrijd en de stadionsfeer genieten. Doen hoor!

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook nog eens acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en FC Groningen. Als de spelers het veld betreden voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams.

Je staat dan op het veld, zoals te zien is op de foto hierboven. Je helpt de opkomst een bijzonder tintje te geven. Daarna ren je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen… Gaaf!

Samengevat: we trekken dus elf winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen aan deze prijsvraag kan tot en met maandag 13 september. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Als je ouder bent dan 12 jaar moet je negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen. We praten de winnaars tijdig bij als het zover is.

Prijsvraag: Ajax won in maart van dit kalenderjaar nog met 3-1 van FC Groningen. Wie maakte de openingstreffer?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

  • Het formulier kon tot 13-9-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >