Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke spelers laat jij midweekse klus klaren in Sittard?

Vijf doelpunten in Lissabon, negen in Amsterdam en nu mag de spelersbus alweer koers zetten richting Sittard. Daar is Fortuna op dinsdagavond de volgende opponent van Ajax. Van hot naar her en van onder naar boven. Maar welke elf spelers stuur jij in Limburg het veld op?

20 september 2021 - 15:01
Schuurs Haller 1200
Schuurs laten spelen in Sittard? We zien het zomaar gebeuren. © AFC Ajax

Ajax, Ajax, Ajax! We gaan lekker, we gaan goed! Maar let op, denk nou niet te makkelijk over een dinsdagavondpotje in gemeente Sittard-Geleen. De Ajacieden moeten er vooral niet te makkelijk over denken, want uitglijden over een Limburgse bananenvlaai is nooit een goed idee.

Erik ten Hag liet Daley Blind en Antony tegen SC Cambuur (9-0) aan de kant en gaf beide spelers rust. Dat pakte niet verkeerd uit. We zijn dan ook benieuwd of jij het concept van rouleren voortzet tegen Fortuna Sittard. Devyne Rensch een potje gunnen ten koste van Noussair Mazraoui? Jurriën Timber even laten uitpuffen, zodat Perrrrr Schuurs op voor hem bekende bodem kan schitteren?

Open snel onze app, ga naar tabblad ‘de tribune’, pik de wedstrijd Fortuna - Ajax eruit en ga aan de slag. Je bepaalt allereerst in welke formatie je de Ajacieden laat spelen en sleept vervolgens jouw #tenhagself naar de juiste plek binnen de lijnen. 

Deel jouw wedstrijdplan vooral op socials. Reken maar dat jouw mede-Ajacieden daar iets van vinden. Wellicht kijkt Ten Hag wel mee en spot hij een tactische variant die hij zelf nooit had kunnen bedenken! Wij reposten sowieso de aardigste ideeën, dus kom maar doorrrr. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >