Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Komeetachtige ontwikkeling Timber wordt beloond met wallpaper!

Een 9-0-zege en acht verschillende doelpuntenmakers. We hadden een legio aan foto’s en spelers om uit te kiezen voor de wallpaper. We gingen uiteindelijk voor Jurriën Timber, die tegen SC Cambuur wederom liet zien wat voor stille, maar belangrijke kracht hij is.

19 september 2021 - 10:01
Timbercamwp800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Timber kwam twee seizoenen geleden vrijwel uit het niets. Opeens stond de verdediger in de basis op bezoek bij sc Heerenveen, vlak voor de coronapauze. Ondanks blessures lukte het Timber om het jaar daarop een basisplaats te veroveren en inmiddels voetbalt hij in Ajax 1 alsof hij dat al jaren doet.

De verdediger groeide in anderhalf jaar uit van speler bij Jong Ajax tot EK-ganger. Dat kunnen er maar weinig zeggen. Ondertussen blijft hij er zelf heel koeltjes over. Tijd om naast zijn schoenen te lopen is er niet. Daar is Timber trouwens ook helemaal geen type voor.

Aanbevolen
Timber: ‘Continu de focus erop houden’

De twintigjarige is niet alleen naast het veld een bron van serene rust, maar straalt ook binnen de lijnen een heerlijke vorm van kalmte uit. Als Timber aan de bal is, maak je je geen zorgen dat hij er iets geks mee doet. Nou ja, naast opstomen en scoren dan. 

Precies dat deed Timber tegen Cambuur, waarna er nog acht treffers volgden. We hadden ook prima voor andere spelers op de wallpaper kunnen kiezen, maar wij vonden dat het talent weleens mocht debuteren op de telefoonachtergrond. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >