Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eindelijk weer volle bak: Ajax mag Arena vanaf eind september uitverkopen!

Kun jij je het geluid van een volle Johan Cruijff Arena nog herinneren? De sfeer die ontstaat met ruim 55.000 supporters op de tribune. Goed nieuws, want heel spoedig kan het weer. Vanaf zaterdag 25 september mag de thuishaven van Ajax weer volledig gevuld worden!

14 september 2021 - 19:17
Volle Tribune 1200
Volle tribunes in de Johan Cruijff Arena, het mag weer! © Pro Shots

Is dat lekker of is dat lekker?! Want wat is het lang geleden dat we met z’n allen naar Ajax mochten. Tijdens de coronapersconferentie van dinsdagavond maakte demissionair premier Mark Rutte bekend dat de beperkingen qua stadioncapaciteit vanaf 25 september komen te vervallen.

Dat is onderdeel van een nieuw pakket aan versoepelingen en voor voetballiefhebbers fantastisch nieuws. Voor Ajax al helemaal, want precies die avond speelt de ploeg van Erik ten Hag in eigen huis tegen FC Groningen. Voor het eerst in ruim anderhalf jaar tijd mogen alle stoeltjes van de Johan Cruijff Arena die avond weer gevuld worden.

Misschien nog wel fijner: ook in de Champions League kan Ajax nu rekenen op maximale support! De eerste Europese thuiswedstrijd van dit seizoen staat namelijk voor dinsdag 28 september op de rol. Het Turkse Besiktas komt die avond (18.45 uur) naar onze hoofdstad. Heksenketel in Istanboel? Heksenketel in Amsterdam zul je bedoelen!

De vraag die nu direct opspeelt is natuurlijk hoe het dan gaat met de kaartverkoop. Ajax komt spoedig met meer informatie hierover naar buiten. Wij zorgen dan natuurlijk ook direct voor een update op onze kanalen.

Mooi nieuws is het in ieder geval voor al onze leden van de SV Ajax, want jullie hebben nu weer veel meer kans om wat wedstrijdjes van Ajax mee te pikken. Wil jij er ook live bij zijn, maar ben je nog niet lid van de supportersvereniging? Dan is dit het ideale moment om in te stappen. Klik op de banner hieronder om alle voordelen te lezen!

Vergeet overigens niet dat we nog niet van alle coronamaatregelen af zijn. Bij de stadionpoort moet je nog altijd een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de CoronaCheck-app.

Verder is het belangrijk dat je een Mijn Ajax-account hebt en je de Ajax-app downloadt. Aangekochte kaarten verschijnen uiterlijk vier uur voor de aftrap in de app. We zien elkaar snel, in een hopelijk volle Johan Cruijff Arena!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >