Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Bob Marley en ‘speerwerper’ Tadic in fotoverslag Fortuna-uit

Een doordeweeks avondje in Zuid-Limburg levert niet alleen drie punten op, maar ook toffe plaatjes. We spotten Bob Marley, die ook in het zuiden populair blijkt. We juichen in een sfeervol uitvak en zien Ajax met 0-5 winnen. Tijd voor een fotoverslag!

Door Jordy Haak
22 september 2021 - 10:22
Fotoverslag Fortuna 1200
Altijd en overal! © Pro Shots

Pling! ‘Welkom in België’ lezen we op onze telefoon, vlak voordat we bij het stadion van Fortuna Sittard aankomen. Zo dicht zitten we dus bij de grens! Op deze doordeweekse dinsdagavond voelt het bijna als een Europese Awayday, ware het niet dat Ajax in Limburg ‘gewoon’ de eredivisie vervolgt.

Dat doet de ploeg van Erik ten Hag dan weer wel in de formatie die een kleine week geleden furore maakte op bezoek bij Sporting Clube de Portugal. Snappen we! Het verbaast ons dan ook niet dat de Ajacieden wederom vijf keer doel treffen. Na de klinkende zege in Portugal en de negenklapper tegen Cambuur, zijn we inmiddels wel gewend dat we een telraam moeten meenemen naar het stadion.

Aanbevolen
Ajax zet doelpuntenregen voort in Sittard en dit viel op!

Die vijf treffers zijn natuurlijk ook fijn voor de supporters in het uitvak. Voor zo’n tripje naar Zuid-Limburg mag je immers aardig wat uurtjes uittrekken en moet je de baas lief aankijken. Dan is het fijn wanneer je wordt beloond met doelpunten. Behoorlijk wat doelpunten!

H4ller zien we ditmaal niet op het scorebord, maar wel Mohammed Kudus! De middenvelder zien scoren bij zijn rentree is natuurlijk fijn en op een goal van Nico Tagliafico gaan we altijd goed. Hoe dat klinkt? ‘Nicooo, Nicooo, Nicooo’. En dan lekker hard!

Met het hoogste doelsaldo ooit na zes speelronden, kunnen we nu eigenlijk al niet meer wachten tot het zaterdag is. Dan komt FC Groningen immers op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Tot die tijd kunnen we echter nog even nagenieten van de zege op Fortuna Sittard. En plaatjes kijken natuurlijk!

Stem je ook nog op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Mooi!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >