Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax kan rekenen op massale steun met uitverkocht uitvak in Lissabon!

Hatseflats, uitverkocht! Na ruim anderhalf jaar corona-ellende mogen we komende week eindelijk weer een Europese awayday met ons aller Ajax meemaken. Met 1200 gretige Ajacieden in een uitverkocht uitvak in het machtige Estádio José Alvalade!

10 september 2021 - 14:36
Uitverkocht 1200
Eindelijk weer onze club achterna in Europa! © De Brouwer

De ploeg van Erik ten Hag begint woensdag op bezoek bij Sporting Clube de Portugal aan het nieuwe Champions League-seizoen. Maar niet alleen voor de spelers en staf gaat het weer van start, ook wij als supporters mogen ein-de-lijk weer los. En wat hebben we daar gruwelijk veel zin in!

Jullie duidelijk ook, want alle 1200 kaarten voor het uitvak in Lissabon gingen over de toonbank. Dat wordt weer ouderwets genieten! Goed nieuws kwam er vandaag ook voor de leden van onze supportersvereniging. Leden van SV Ajax kwamen vrijdag immers nog aan de beurt om een kaartje voor het uitvak te bemachtigen.

Dat lieten onze leden zich niet twee keer zeggen, want binnen tien minuutjes waren de 130 resterende kaartjes uitverkocht! Lekker hoor! En dus kan de ploeg van Ten Hag rekenen op maximale steun vanaf de tribunes. Wat is het tof dat een mooi deel van onze leden ook de koffers naar Portugal kan pakken.

Aanbevolen
Ajax speelt in Zwolle onder protest in Marley-shirt

Daar mogen we met z’n allen best trots op zijn, want met de strikte coronamaatregelen die nog altijd gelden is een tripje naar Portugal net wat lastiger dan normaal. De kaartverkoopinformatie kwam pas laat online, wat het voor veel supporters kort dag maakte om alles te regelen. En je moet natuurlijk ook aan wat extra coronamaatregelen voldoen.

Desondanks gaan we er met z’n allen weer een knallende awayday van maken. Tot woensdag, in Lissabon!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >