Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax biedt supporters excuses aan voor vertraagde levering Marley-shirts

Het zal je niet ontgaan zijn dat de verkoop van het derde shirt van Ajax door het dak schoot. Hopelijk was het Arenadak geopend, anders zou er een gat in zitten. Wat echter ook opviel is dat veel supporters nog geduldig bij de brievenbus zitten te wachten op de postbode die maar niet komt…

30 september 2021 - 13:14
Marleyshirt 1200
Gelukkig hoeft niet iedereen te wachten op zijn/haar exemplaar. © De Brouwer

We zien veel klachten op sociale media voorbijkomen van supporters die het Marley-shirt al in augustus of september online bestelden, maar nog altijd geen shirt over de schouders kunnen trekken. Ook op supportersvragen hierover wordt niet altijd even lekker gereageerd. Als het überhaupt al gebeurt. Ajax trekt het boetekleed aan en heeft wachtende kopers een mail gestuurd.

De club schrijft in diens mail aan wachtende fans: “We willen beginnen met het aanbieden van onze excuses voor de vertraagde levering van je order en de beperkte bereikbaarheid van Ajax Fancare.”

Aanbevolen
Ajax nodigt gedupeerden van vuurwerkgooiers uit voor Dortmund-thuis!

“De eerlijkheid gebiedt ons aan te geven dat we momenteel problemen hebben met de levering van de shirts,” vervolgt Ajax. “Wegens leveringsproblemen bij onze partner is je shirt nog niet binnen en kunnen we deze nog niet toesturen. Dit had al wel het geval moeten zijn en zorgt ervoor dat jij langer op je bestelling moet wachten.”

Ajax is vanzelfsprekend blij met de populariteit van het derde shirt, maar baalt dat het tijdige levering niet kan waarmaken. “Wij bieden nogmaals onze excuses aan. Eind volgende week krijg je per mail meer informatie over jouw bestelling en de specifieke verwachting over de levering.”

De club vraagt supporters dus om nog meer engelengeduld te hebben en bovengenoemde mail af te wachten. De mail zorgt er hopelijk wel voor dat er wat druk van de ketel gaat bij Ajax Fancare, zodat ze toekomen aan het beantwoorden van de vele andere vragen die er binnenkomen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >