Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Vrolijke mombakkesen en vlijtig vlaggen in ons fotoverslag van Ajax - Vitesse!

Heb je zin om leuke plaatjes te kijken? Mooi, dat treft, want we hebben een serieus vrolijk fotoverslag voor je in de aanbieding. Ajax had er zin in tegen Vitesse en stuurde de Arnhemmers met een 5-0-nederlaag de bus in. Ondertussen bleef onze fotograaf afdrukken en dat levert plezierige foto's op, kijk maar!

30 augustus 2021 - 06:48
Fotoverslag Ajavit 1200
Vlijtig vlaggen voor behoud van 'die ouwe'! © De Brouwer

Niet alleen Ajax was in vorm, dat was onze fotograaf De Brouwer ook. Er viel dan ook genoeg op de gevoelige plaat vast te leggen. Heerlijk vlagvertoon voor het behoud van 'die ouwe' op het shirt, een al vroeg juichende Arena en de 'gouden' Antony die zijn ploeggenoten al vliegensvlug voorzag van de juiste spirit. Vrolijke gezichten op de tribunes en dat smaakt naar meer.

Klaar met foto's kijken? Breng dan snel nog effe een stem uit op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dat telt allemaal mee in het klassement Ajacied van het Jaar, dus belangrijk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >