Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niets van Ajax - Leeds United

De laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding wordt door Ajax afgewerkt in de eigen Johan Cruijff Arena. Er nemen woensdagavond 25.000 supporters plaats op de tribune voor het treffen met Leeds United FC (20.15 uur). Voor de thuisblijvers hebben we een TV-tip!

04 augustus 2021 - 09:02
Martinez 1200
Martínez draait inmiddels weer volop mee bij Ajax. © Pro Shots

Het oefenduel met Leeds kan gerust worden omschreven als de generale repetitie voor de Johan Cruijffschaal. Nog eenmaal kan Erik ten Hag zijn ploeg in wedstrijdverband beoordelen, voordat het zaterdag tegen PSV weer om de prijzen gaat. Daar zijn we natuurlijk graag getuige van.

Wellicht kunnen we tijdens het treffen met Leeds al spotten welke elf spelers tegen PSV aan de aftrap verschijnen. De tegenstander is daarnaast ook uiterst interessant. Leeds promoveerde vorig jaar naar het hoogste niveau van Engeland en eindige afgelopen seizoen op de negende plaats in de Premier League. Met aanvallend en attractief voetbal, precies zoals trainer Marcelo Bielsa het graag ziet.

Aanbevolen
Ajax organiseert online evenement rondom Ajax - Leeds

Wij verheugen ons er in ieder geval op dat Ajax eindelijk weer door de eigen supporters kan worden toegejuicht en we zijn benieuwd naar het thuisdebuut van Steven Berghuis. Alle ingrediënten voor een boeiende wedstrijd lijken in ieder geval aanwezig.

Als je niets wil missen van het duel tussen Ajax en Leeds United is het zaak je televisie woensdagavond af te stemmen op Ziggo Sport Select. De aftrap van de wedstrijd staat gepland om 20.15 uur, maar de uitzending begint al een kwartiertje eerder. De wedstrijd is ook los aan te schaffen via pay per view.

Vanaf 19.15 uur is het overigens al mogelijk om online naar ‘Achter Ajax’ te kijken. Een voorbeschouwend programma met gasten en entertainment.

In de middag staat er nog een tweede oefenwedstrijd tussen Ajax en Leeds op het programma, welke wordt afgewerkt op De Toekomst. Ook dit duel is live te zien op Ziggo Sport Select of via pay per view. Daarvoor schakel je om 13.45 uur in. 

Ben je niet in de gelegenheid om live te kijken, maar wil je wel op de hoogte blijven? Volg Ajax Life dan via Twitter, Instagram, Facebook en deze website voor het laatste nieuws.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >