Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax organiseert online evenement rondom Ajax - Leeds

Met de strijd om de Johan Cruijffschaal en de start van de eredivisie in aantocht, is nu het moment aangebroken om vooruit te blikken op het seizoen 2021/2022. Dat doet Ajax woensdagavond, voorafgaand aan het oefentreffen met Leeds United FC!

02 augustus 2021 - 10:23
Achter Ajax 1200
Onder anderen Van Rossum en Van der Vaart presenteren het evenement. © AFC Ajax

Vanaf 19.15 uur organiseert de club het online evenement ‘Achter Ajax’. Een voorbeschouwend programma met gasten en entertainment. Dus zet het bier maar vast koud en maak je op voor een heerlijk voetbalavondje!

Wat je kunt verwachten? Een programma dat wordt gepresenteerd door Rafael van der Vaart, Anouk Hoogendijk en stadionspeaker Rob van Rossum. Het drietal blikt vooruit op de oefenwedstrijd tegen Leeds United (20.15 uur), maar ook het aanstaande voetbalseizoen komt aan bod. Daarnaast is er ruimte voor optredens van Lucas & Steve, Sophie Straat en Silver.

Klinkt goed, toch? Er nemen woensdagavond 25.000 supporters plaats in de Johan Cruijff Arena, maar speciaal voor iedereen die nog niet in het stadion aanwezig kan zijn, is dit de ideale manier om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd.

De uitzending wordt exclusief gestreamd op Ajax.nl en in de Ajax-app. Je moet ingelogd zijn op je ‘Mijn Ajax-account’ om mee te kunnen kijken. Vanaf 20.00 uur kun je vervolgens overschakelen naar Ziggo Sport Select. Daar wordt de wedstrijd tegen Leeds United live uitgezonden.

Aanbevolen
Toon jezelf ook dit seizoen meestervoorspeller en win mooie prijzen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >