Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Toon jezelf ook dit seizoen meestervoorspeller en win mooie prijzen!

Wegens succes herhaald: onze SV Ajax poule! Ook dit seizoen bieden we je samen met Poules.com weer de kans om mooie prijzen te winnen. Althans, je wint die prijzen niet zomaar. Je moet natuurlijk wel eerst goede voorspellingen insturen!

28 juli 2021 - 16:46
Poules2122 800
Er liggen mooie prijzen klaar voor de beste voorspellers! © AFC Ajax

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie en alle Europese- en KNVB-bekerduels van Ajax meedoen door diverse voorspellingen in te sturen. Het gaat bijvoorbeeld om de juiste uitslag, maar ook het aanwijzen van de winnaar levert punten op. Hetzelfde geldt voor het juist voorspellen van een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde.

Bij eredivisiepotjes gaat het niet alleen om duels van Ajax, maar om alle wedstrijden die deel uitmaken van een speelronde. Als je een beetje serieus punten wilt scoren, stuur je ook jouw verwachtingen in voor de overige wedstrijden.

Het is zaak om iets vóór 7 augustus scherp te zijn, want dan gaan we van start met Ajax - PSV om de Johan Cruijffschaal. Dit keer geen proefzwemmen, maar gelijk volle bak! Je maakt iedere maand kans op een Ajaxjaarboek en de winnaar van het eindklassement wordt beloond met een gesigneerd Ajaxshirt.

Hoe het werkt? Ga naar de website van Poules en meld je aan op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. De poule is alleen voor volwassen leden van Ajax Life en je neemt het op tegen een boel andere Ajacieden.

Veel succes!

Aanbevolen
Handig! Zet speelschema Ajax met enkele klikken in je agenda!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >