Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg strijd om Johan Cruijffschaal op open kanaal van Fox!

De traditionele seizoensopener staat voor de deur! Het kan best zijn dat je hebt misgegrepen bij de kaartverkoop voor de Johan Cruijffschaal, maar toch wil volgen of Ajax wederom een prijs pakt. Dat kan op verschillende manieren!

07 augustus 2021 - 09:54
Tvtipjcs800
Wij hebben best wel weer zin in het winnen van een prijs! © Pro Shots

Net als tegen Leeds United (4-0) is de Johan Cruijff Arena tegen PSV deels gevuld. Deze keer wordt er alleen niet geoefend, maar staat er een prijs op het spel. Daar wilden de mensen graag bij zijn en het duel was dan ook razendsnel uitverkocht. Maar niet getreurd, want ook voor de thuisblijvers hebben we goed nieuws.

De strijd om de Johan Cruijffschaal wordt namelijk uitgezonden op het open kanaal van Fox. In feite kan dus iedereen naar de wedstrijd kijken, ook als je geen abonnee bij ESPN bent. Klanten van Ziggo vinden Fox op kanaal 11, terwijl abonnees bij KPN op kanaal 16 terecht kunnen. Check het volledige zenderoverzicht hier.

Aanbevolen
Ten Hags elf: welke Ajacieden stuur jij het veld in tegen PSV?

Het balletje gaat om stipt 20.00 uur rollen in Amsterdam, maar we kunnen ons best voorstellen dat je ook wat van de bespiegelingen vooraf wil meekrijgen. In dat geval is het zaak om je televisie al een uurtje eerder aan te slingeren. Ook de nabeschouwing en interviews achteraf worden meegenomen in de uitzending. 

Zit je gedurende de wedstrijd niet voor de televisie? Geen probleem! Er zijn meer mogelijkheden om op de hoogte te blijven. De mannetjes van NPO Radio 1 zitten vanaf 19.00 uur klaar om live verslag van de wedstrijd te doen, terwijl je ook naar Ajax Radio kan luisteren via JUKE.

Verder zijn wij natuurlijk ook van de partij! Als je benieuwd bent wat zich buiten het zicht van de camera’s afspeelt, raden we je aan om @ajaxlife te volgen. Je kunt ons vinden op TwitterFacebook en Instagram.

Aanbevolen
Tadic: ‘Aanwezigheid supporters van Ajax én PSV geeft extra energie’

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >