Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden stuur jij het veld in tegen PSV?

De stille zomermaanden zijn voorbij, vanaf zaterdag speelt Ajax weer om de prijzen. In een rechtstreeks duel met PSV staat de Johan Cruijffschaal op het spel. Welke elf spelers stuur jij het veld in?

06 augustus 2021 - 18:54
Ten Hags Elf 1200
Help de trainer op weg met jouw favoriete opstelling! © AFC Ajax

Erik ten Hag gaf na afloop van het laatste oefenduel met Leeds United aan dat zijn ploeg nog niet topfit is. Door de verschillende instroommomenten van de uitgevlogen internationals is er nog werk aan de winkel. Toch moet hij zaterdag een basisformatie het veld insturen, die gaat proberen de prijzenkast verder te spekken.

Keuzes te over daarbij. Alleen in het centrum van de defensie heeft de hoofdcoach met Jurriën Timber, Daley Blind en Lisandro Martínez al verschillende mogelijkheden. Op de rechtsbuitenpositie strijden nieuwkomer Steven Berghuis en David Neres om een basisplek. Edson Álvarez is weer van de partij en dan zijn er ook nog de verschillende talenten die tijdens de oefencampagne nadrukkelijk op de deur klopten. 

Het zijn allemaal geen gemakkelijke beslissingen, maar jij kunt Ten Hag wel een handje helpen. Simpelweg door jouw favoriete basisopstelling met ons en je medesupporters te delen. Het zou ons niet verbazen als dat tot een stukje discussie leidt en dat vinden we leuk. Ouderwetse kroegpraat, maar dan digitaal!

Goed, tijd om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze op je telefoon als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel om de Johan Cruijffschaal en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #tenhagself. We zijn benieuwd of je medesupporters het met je eens zijn, of bepaalde posities toch net iets anders invullen.

Veel succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >