Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: gun jij olympisch kampioen Antony een basisplek?

Ajax reist zondag af richting Enschede voor het eerste uitpotje van dit seizoen. De Ajacieden moeten al vroeg scherp zijn, want om 12.15 uur gaat het balletje rollen. Antony is er in ieder geval weer bij tegen FC Twente, maar of hij gelijk in de basis staat? Tijd voor Ten Hags elf!

21 augustus 2021 - 11:00
Th11twenteuit800
De strijd op de rechtsbuitenpositie is nog lang niet gestreden. © AFC Ajax

Er was in aanloop naar dit weekeinde geen persconferentie met Erik ten Hag, dus of er binnen de selectie nieuwe blessuregevallen zijn, is even afwachten. Voor Mohammed Kudus komt het duel met Twente sowieso te vroeg, terwijl achter de naam van Perr Schuurs een vraagteken staat. 

Wie er in De Grolsch Veste wel weer bij is, is Antony. De vleugelflitser werd olympisch kampioen met Brazilië, waarna hij weer aansloot bij de selectie. Antony bekeek het duel met NEC (5-0) nog vanaf de tribune, maar stapt zondag weer in de bus bij zijn medespelers. Op naar een broodje beenham en hopelijk drie punten! 

Dat broodje komt wel goed, maar voor die drie punten kijken we jou aan. Met welke elf basisspelers denk jij de eerste uitzege van dit seizoen te boeken? Vooral op de linksback- en rechtsbuitenpositie zijn wel wat noten te kraken. Kies jij voor Devyne Rensch of Daley Blind? En gaat jouw voorkeur uit naar Steven Berghuis, David Neres of Antony?

Hoog tijd dus om aan de slag te gaan! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met Twente en knutsel jouw ideale opstelling in elkaar.

Klaar met puzzelen? Slinger jouw creatie dan op de socials, voorzien van #tenhagself. Misschien kijkt Erik wel stiekem mee!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >