Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax lanceert speciale rasta-kledinglijn bij derde shirt

Bob Marley-hoodie, -schoenen, -trainingsbroeken en -jassen. Ajax en Adidas pakken flink uit met de lancering van een heuse rasta-kledinglijn bij het vrijdag gepresenteerde Europese shirt. De hele handel kan wel eens heel goed in de smaak vallen bij veel Ajacieden. Wij schoten alvast wat plaatjes in de Fanshop!

20 augustus 2021 - 10:04
Rasta Schoen 1200
Don't worry, about a thing! © Ajax Life

Het zou ons op voorhand niet verbazen als het derde shirt van Ajax en aanverwante artikelen het ook over de grens vrij goed gaan doen. Dat is natuurlijk allemaal afwachten, maar ook bij buitenlandse voetballiefhebbers kan het shirt zomaar fijntjes in de smaak vallen. En aangezien Adidas tegenwoordig wereldwijd distribueert voor onze mooie club...

Aanbevolen
Ya man!!! Ajax lanceert langverwacht Europese shirt!

Het trainingspak is in precies dezelfde stijl als het derde tenue, terwijl Adidas er ook een stel bijpassende schoenen bij presenteert. 'Three Little Birds' op de achterzijde, terwijl het Ajaxlogo er bovenop is gedrukt. De streepjes op de schoenen zijn er, hoe kan het ook anders, in rood, geel en groen op gestikt.

Maar goed, er is nog meer. Check dus rap onderstaande foto’s of de fanshop met de diverse items en bedenk snel wat jij op je verlanglijstje zet!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >