Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden in uitvak hongeriger dan die op het veld

Supporters moesten zondag vroeg de wekker zetten om tijdig in De Grolsch Veste te geraken voor de aftrap van FC Twente - Ajax (1-1). Dat lukte en het uitvak oogde hongerig. Dat gold helaas niet voor de Ajacieden op het veld. Hieronder het fotoverslag van het bezoekje aan Enschede.

22 augustus 2021 - 20:29
Fotoverslag Tweaja 1200
Hier was meer hongerigheid dan op het veld... © De Brouwer

Het Twentse uitvak vulde zich met dik zeshonderd supporters en dat was alweer een hele tijd geleden. Het mag daarom duidelijk zijn dat zij die erbij waren zin hadden in een mooie pot voetbal. De spelers leken precies die urgentie minder te voelen. Zij speelden met slaap in de ogen en liepen tegen puntenverlies aan. Terecht, maar totaal onnodig.

Dan kan het zo gemiste broodje beenham nog zo heerlijk smaken, de spelopvatting van de Ajacieden deed de eetlust aardig bederven. Het ging allemaal zoooo traag, waardoor de thuisploeg lekker in de duels kon komen. Precies waar de ploeg van Ron Jans op uit was.

Aanbevolen
Ten Hag kraakt ‘slapende Ajacieden’ na slappe vertoning in Twente

Het was gekmakend, want we weten allemaal dat Ajax beter kan. Veel beter. Onze fotograaf De Brouwer was gelukkig wel in vorm en schoot onderstaande fraaie plaatjes. We hebben er ook een aantal wedstrijdbeelden van Pro Shots tussen gepropt.

Ben je klaar met plaatjes kijken? Dan kun je hier, als je zin hebt, een stem op jouw ‘Ajacied van de Wedstrijd’ uitbrengen. Een proteststem kan natuurlijk ook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >