Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: kijk live naar oefenduel Quick '20 - Ajax

Het is juli en dus is Ajax traditioneel neergestreken in De Lutte. Daar willen we uiteraard zoveel mogelijk van meekrijgen. Zo staat dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen Quick ’20 op het programma. Tijd dus voor een nieuwe TV-tip!

06 juli 2021 - 08:31
Schuurs Quick 1200
Schuurs is in De Lutte weer van de partij. © AFC Ajax

Hoofdtrainer Erik ten Hag heeft 29 spelers meegenomen naar het trainingskamp vlakbij de Duitse grens. Daaronder vallen veel jonkies, maar ook mannen als Mohammed Kudus en Sébastien Haller zijn weer van de partij. De kans dat zij dinsdagavond direct in actie komen, lijkt ons echter niet zo groot.

Wellicht liggen er wél speelminuten in het verschiet voor bijvoorbeeld Devyne Rensch en Perr Schuurs. Beide verdedigers, die met Jong Oranje actief waren op het EK onder 21, keerden vorige week terug op De Toekomst. Net als aanvoerder Dusan Tadic, die we maar wat graag weer een Ajaxshirt zien aantrekken!

David Neres zorgde tegen Koninklijke HFC met een razendsnelle hattrick voor het nodige kijkplezier, maar deed dat wel zonder publiek langs de lijn. Daar komt tegen Quick ’20 verandering in, want op sportpark Vondersweijde zijn 1.500 toeschouwers welkom! Zij kunnen vanaf 18.00 uur live aanschouwen hoe productief de selectie van Ten Hag is tegen de amateurs uit Oldenzaal.

Aanbevolen
Ajax met Kudus en Haller naar De Lutte, Scherpen ontbreekt

Ook als je niet in de gelegenheid bent om af te reizen naar het oosten van het land, hoef je niets te missen van de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding. ESPN is er namelijk live bij. Vanaf 17.55 uur kun je inschakelen op het eerste kanaal van de voetbalzender.

Wij van Ajax Life houden je ook graag op de hoogte via Twitter, Facebook, Instagram en natuurlijk lees je na afloop het wedstrijdverslag op deze website!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >