Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax met Kudus en Haller naar De Lutte, Scherpen ontbreekt

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en er sluiten steeds meer spelers uit de hoofdmacht aan bij de selectie. Mohammed Kudus en Sébastien Haller zijn tijdens het trainingskamp in De Lutte weer van de partij, terwijl Kjell Scherpen juist ontbreekt.

05 juli 2021 - 14:59
Delutteselectie800
Ten Hag krijgt steeds meer spelers tot zijn beschikking. © AFC Ajax

Ajax trainde aan het begin van de voorbereiding vooral met spelers van Jong Ajax, aangevuld door de niet-internationals. In de weken die daarop volgden, sloten steeds meer Ajacieden zich aan bij de groep. Zo zagen we Dusan Tadic weer terug op het trainingsveld, evenals de spelers die met Jong Oranje actief waren op het EK onder 21.

De selectie van Erik ten Hag is maandag naar het trainingskamp in De Lutte vertrokken. Naast flink wat talenten stapten ook Kudus en Haller in de bus richting Oldenzaal. Een opvallende afwezige is Scherpen, die in de afrondende fase van zijn transfer naar Brighton & Hove Albion zit.

Naast het trainingskamp worden er in De Lutte ook twee sparringspotjes afgewerkt. Quick ’20 is op dinsdag 6 juli de tegenstander, waarna er op zaterdag 10 juli ook nog wordt geoefend tegen SC Paderborn 07. Bij beide duels mogen 1.500 supporters aanwezig zijn. 

Aanbevolen
Ajax verblijft ook tijdens trainingskamp De Lutte in coronabubbel

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >