Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic kijkt uit naar terugkeer supporters: 'Samen successen boeken'

Dusan Tadic heeft zijn liefde voor Ajax nooit onder stoelen of banken gestoken. Ook na zijn contractverlenging geeft de Serviër aan dat hij helemaal op zijn plek is in Amsterdam en dat hij niet kan wachten tot de supporters terugkeren op de tribune.

16 juli 2021 - 11:19
Tadic Verlengt 1200
Voor Tadic is Ajax in alle opzichten speciaal. © AFC Ajax

“Ik ben klaar voor nieuw succes en wil alles doen voor deze club,” laat Tadic weten op het digitale thuis van Ajax. De Serviër beleefde sinds zijn komst in de zomer van 2018 al schitterende momenten in het wit-rood-witte shirt en dat smaakt naar meer.

“Wij willen hetzelfde laten zien als in de afgelopen jaren: pak schaal, pak beker… En ook in Europa. Daar is het doel om minstens de volgende ronde van de Champions League te halen,” vervolgt de captain, die uitkijkt naar een vol stadion. “Dat geeft extra energie. De Johan Cruijff Arena zelf is al ontzettend mooi, maar nu komt het publiek terug. Wij willen spelen voor onze fans en samen successen boeken.”

Aanbevolen
Tadic verlengt XXL-contract bij droomkloeb Ajax

Tadic had dan ook niet veel moeite om de interesse van AC Milan te weerstaan. “AC Milan behoort ook tot de top tien clubs in Europa, maar Ajax is altijd mijn droomkloeb geweest en ik voel mij hier thuis. Als klein jongetje had ik al shirtjes van deze club.”

“Ajax is speciaal. Vanwege de historie, de legendarische spelers, de filosofie, het aanvallende voetbal en de jeugdopleiding. Eigenlijk is Ajax in alles speciaal,” straalt de Ajacied van het Jaar, die vanzelfsprekend het nieuwe thuisshirt draagt. “Een historisch shirt. Geweldig, dat geeft een extra speciaal gevoel.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >