Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Shirts Ajax nu overal ter wereld te koop wegens ‘tier one-status’

Ajax wordt steeds populairder. In Nederland, maar vooral ook erbuiten. De club voetbalde de afgelopen seizoenen heel wat van zijn aanzien terug in Europa. En zelfs in de wereld. Ajax is hot en dat is één van de redenen dat Adidas de club nu beloont met een ‘tier one-status’.

16 juli 2021 - 09:49
Tier 1 1200
Ajax is ongekend populair, deze dagen. © Ajax Life

Je hebt simpel gezegd meerdere categorieën: tier one is bij de kledingsponsor de hoogste. In de laagste categorie mag je shirtjes uit een catalogus kiezen. Ajax had de afgelopen seizoenen al een hoge status, waardoor shirts uniek voor Ajax gemaakt werden en de club hoge service van Adidas kreeg, maar wilde dolgraag dat laatste stapje maken. Dat is nu gelukt, bevestigt de club tegenover Ajax Life.

Adidas kende de wens, maar Ajax moest die status eerst maar eens bewijzen. Nou ja, het sportkledingmerk raakte overtuigd en Ajax slaagde voor de test. Ajax behoort nu in de groep met clubs als Bayern München, Juventus en Real Madrid.

Dat betekent concreet dat het Ajaxshirt nu overal wereldwijd wordt verkocht. In elke winkel van Adidas. Het kledingmerk neemt de distributie over heel de wereld ook nog eens voor zijn rekening.

Ajax wil op elk vlak Europees aanhaken en op dit vlak is het in elk geval gelukt. Op het belangrijkste vlak, sportief, zien we de komende maanden. Maar voor de club is dit in ieder geval een mooie bevestiging op de goede weg te zijn.

Aanbevolen
Ajax presenteert klassiek thuisshirt met oude logo!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >