Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Plaatjes kijken van ‘galamatch’ tussen Ajax en Anderlecht!

Wie vooraf de aankondigingen rond het duel tussen Ajax en Anderlecht las, zou misschien denken dat er een belangrijke Europese clash op de rol stond. De Belgen spraken zelfs van een ‘galamatch’. Dat werd het niet, maar het oefenpotje leverde wel prima plaatjes op!

17 juli 2021 - 10:49
Fotoand800
Haller was met twee doelpunten uit twee kansen uiterst effectief. © Pro Shots

Het begint bijna vaste prik te worden dat Ajax en Anderlecht in de voorbereiding tegen elkaar oefenen. Deze keer werd het sparringspotje afgewerkt in het Lotto Park. Met 6.000 man op de tribune was de sfeer in het stadion dikke prima, maar op het veld bleef een echt gevecht uit. 

We hadden geen ‘galamatch’ verwacht, zoals de Belgen het duel wel aankondigden, maar een stukje weerstand van Anderlecht hadden we niet gek gevonden. Al helemaal als je bedenkt dat het oefenpotje tegen Ajax voor de Brusselse club de laatste krachtmeting was richting de start van de competitie.

Aanbevolen
Ook in België moesten ze weer even wennen aan supporters

Het werd dus geen hoogstaande wedstrijd, maar op de momenten dat het moest, was Ajax scherp. Net als Sébastien Haller, die zijn ploeg met twee treffers naar een 0-2-zege schoot. Ook Mohammed Kudus viel in positieve zin op. Nog lang niet alles lukt bij de Ghanees, maar hij oogt in ieder geval gretig.

Voordat de blik op het oefenduel met Bayern München gaat, is het tijd om plaatjes te kijken van Anderlecht - Ajax. De fotootjes buiten het stadion zijn door ons gemaakt, terwijl Pro Shots langs de lijn stond voor de nodige actieplaatjes.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >