Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Neres en zijn neefjes verslaan HFC ook in eerste fotoverslag van seizoen

Het oefenpotje tegen Koninklijke HFC werd weliswaar door een veredeld Jong Ajax afgewerkt, maar wat was het fijn om weer Ajacieden aan het werk te zien! Zo fijn dat we er gewoon een fotoverslagje van hebben gemaakt. Ook die hebben we gemist namelijk!

03 juli 2021 - 18:09
Fotoajahfc800
Neres maakte tegen HFC een razendsnelle hattrick. © Pro Shots

Het duurde eventjes voordat de wedstrijd op gang kwam, maar zodra de openingstreffer in het netje lag, vielen de doelpunten als rijpe appelen. Met dank aan David Neres, die een hattrick maakte in vijf minuten tijd. De keeper van HFC wist niet wat hem overkwam.

Neres werd op het veld vergezeld door zijn jongere neefjes. We zagen naast enkele ervaren Ajacieden vooral talenten over het veld dwarrelen. Ook prima, want we zijn reuze benieuwd welk talent dit seizoen weet te verrassen. Kian Fitz-Jim viel in ieder geval in positieve zin op.

Aanbevolen
Jeugdig Ajax zet Koninklijke HFC eenvoudig opzij en dit valt op

Verder mochten de teruggekeerde Danilo Pereira en Lisandro Magallán het laten zien. De Braziliaan liet zich gelden met een treffer, terwijl zijn Argentijnse teamgenoot een wat weifelend optreden kende. We vragen ons sowieso af waar de toekomst van dit duo ligt.

Maar eerst is het tijd om plaatjes van het sparringspotje te kijken, met dank aan de fotograaf van Pro Shots. Ajax is weer begonnen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >