Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Fotoverslag van Quick’20-uit? Tuurlijk, doen we gewoon!

De voorbereiding op seizoen 2021/2022 is inmiddels in volle gang en dus stuurde de chauffeur de spelersbus met zijn kostbare lading richting Sportpark Vondersweijde. Daar stapte een cocktail aan bekende Ajacieden en aanstormend talent uit. De fotograaf van dienst bleek scherper dan de spelers zelf, gezien de 1-1-eindscore.

07 juli 2021 - 11:17
Fotoverslag Quick 1200
Kudus prikt de enige Ajaxgoal tegen de touwen. © Pro Shots

Voorbereidingsvoetbal is genieten, zeker met publiek langs de zijlijnen. Aan de puntendeling tegen Quick’20 hoeven we dan ook echt geen heftige conclusies te verbinden. Het is vooral weer in het ritme komen, terwijl de 1400 aanwezigen het maar wat lollig vonden dat ‘hun’ Issy Wevers de grote held werd, door de gelijkmaker achter Remko Pasveer te schuiven.

Op de foto’s zien we Ajacieden die we komend seizoen uiteraard veelvuldig in actie zien: Noussair Mazraoui, Sébastien Haller, Mohammed Kudus en natuurlijk Dusan Tadic. Van anderen is nog maar zeer de vraag wat de precieze rol bij Ajax of wellicht elders wordt.

Aanbevolen
Mazraoui: ‘Men vergeet snel, maar ik speelde vorig seizoen óók heel goed’

Denk aan Zakaria Labyad, Jurgen Ekkelenkamp en de wat ontheemde Lisandro Magallán. En welke talenten ruiken hun kans en drukken hun neus tegen het venster? Wie mag er mee op trainingskamp naar Oostenrijk? Maakt Danilo Pereira indruk na zijn terugkeer uit Enschede?

Er zijn nog veel vragen te beantwoorden en er gebeurt vast nog hartstikke veel richting start van het seizoen. We houden het allemaal nauwlettend in de gaten, net zoals de fotograaf van Pro Shots deed bij het schieten van onderstaande foto’s.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >