Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Fotoverslag en samenvatting van keurige oefenzege Ajax op Paderborn

De trainingsweek in De Lutte zit erop en werd afgesloten met een prettige 4-1-zege op het Duitse SC Paderborn 07. Wij zijn allang weer blij dat we fotoverslagen kunnen maken en slaan dit oefenduel dus ook beslist niet over. Hup Ajax!

11 juli 2021 - 12:07
Paderborn 1200
Schouderklopjes voor Danilo na een geweldig doeltreffend afstandschot. © AFC Ajax

Ook tegen Paderborn kwamen weer de nodige talenten in actie. Denk daarbij aan Rasmussen, Baas, Fitz-Jim, Martha, Regeer en Hillen. We zijn benieuwd welke jonkies deel blijven uitmaken van de 'vier-fasen-voorbereiding' van Erik ten Hag.

Elk talent deed zijn stinkende best in De Lutte. Natuurlijk! Indruk maken, dat is wat je wilt. Wie weet ziet Ten Hag het in je zitten en mag je mee naar Oostenrijk. Je neus tegen het venster duwen of afhaken, al dan niet tijdelijk.

Aanbevolen
Ajax sluit trainingskamp De Lutte af met zege op SC Paderborn 07

Tegen Paderborn bleef Baas na een mislukte bal op Haller effe teleurgesteld op het gras zitten. Winston Bogarde greep direct in. Opstaan, door, knallen, hup! Voor verslapping is geen tijd. Trainer Steffen Baumgart van Paderborn verslapte in elk geval geen moment. De Duitse brulbeer stoof langs de zijlijn en schreeuwde er zo op los, dat we er bang van werden.

We doen een poging tot een samenvatting: 'ACH DU MEINE GÜTE SCHEISSE NACH HINTER LAUFEN ALLES KUCKEN BEWEGUNG GUTGEMACHT DRAUF UND SOWEITER UND SOFORT VERDAMMT ALLES JETZ!'

Na het laatste fluitsignaal werden de stembanden van Baumgart met stoffer en blik bijeen geveegd. Gelukkig hebben we de foto's van het duel nog. En een samenvatting in bewegend beeld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >